Demo Site

Anii mei si mama mea , am jurat ca o pun pe ea pe primul plan oricare ar fi tactica.




13 ian. 2011

EL

De ce ? Cine nu mai conduce razboiu azi ?
Acestea sunt ultimele doua intrebari pe care mi le-am pus de cand am parasit pamantul... sunt singur acum , am plecat in graba fara sa ma mai uit in spate.
Mi-am lasat aici fata , familia , prietenii , cunostiintele ... m-au plans destul de mult . Dar eu am ales sa parasesc pamantul pentru o lume mai buna , adica pentru lumea de dincolo . Sunt destul de sigur pe mine acum , alta data ma loveam singur , ma certam pe mine insusi ... dar azi nu mai pot nici sa mai ating floarea care infloreste primavara , sau sa ma mai bucur de rasaritul soarelui .
Dumnezeu mi-a raspuns la multe intrebari , dar mi-a dat de inteles ca este doar un "veghetor" al lucrurilor care se misca dar si a materiei .Am continuat sa vorbesc cu EL , dar am terminat foarte repede si am plecat intr-o vizita prin gandurile mele din toata viata . Am dat peste un gand foarte bun , nu pot sa il numesc gand ... o mica intrebare daca pot sa ii spun asa . "De ce bogatii vor razboaie , crime , seceta ?...iar saracii vor numai sanatate ?". Dumnezeu s-a zgarcit sa imi raspunda la aceasta intrebare ... iar eu incerc din rasputere sa gasesc raspunsul .
Continui sa merg prin gandurile mele si dau peste o idee... "Dumnezeu vrea liniste pe pamant , nu razboaie . " .
Asa ca am ramas tacut pentru cateva ore ... nu gasesc raspuns la aceasta idee . 
[va continua - nu gasesc cuvintele necesare sa continui . - Poate o continui tu .]

1 comentarii:

Unknown spunea...

o sa sune ciudat, dar eu astept clipa cand voi muri pentru ca sunt chiar foarte curioasa ce se afla 'dincolo'

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină