Demo Site

Anii mei si mama mea , am jurat ca o pun pe ea pe primul plan oricare ar fi tactica.




13 iul. 2010

Ea !

Azi , e o zi banala pentru mine . Ma indrept spre oras , spre civilizatie , ma duc intr-un loc cu multa lume , multa agitatie . 
Merg ce merg , nu bag de seama ce se intampla in jurul meu , ba chiar ignor toate lucrurile din jurul meu dar un lucru nu pot sa il ignor ... "ea ".
O tipa inalta , frumoasa care m-a fascinat foarte tare , statea rezemata langa o bara uda si tragea gratios dintr-o tigara ... "puf , puf " . Atent la ea , uit cum timpul zboara , cum ma poarta prin trairi neimaginabile si ma trezesc brusc cu ea langa mine . Nu stiu ce sa fac , nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea , ii simt parfumul care ma imbata cu mireasma florilor din gradina bunicii ... atent , tot mai atent , o studiez de aproape ... stiu , acuma stiu , ce sa ii spun . 
Vocea imi tremura din ce in ce mai tare , dar dintr-o data ii zic "Buna !" .  Din acel moment parca totul se petrece ca intr-o poveste traita mai demult . Trece un timp si incep sa fiu tot mai vorbaret , mai curios din fire , si parca inima imi sare din piept !  Trec minutele , trec ... vorbim ... incerc sa ma apropii de sufletul ei , o privesc fix in ochii ei albastrii si parca ma strapunge cu o sulita direct in piept ! Stiu un lucru : " ea este cupidonul din viata mea " !

2 comentarii:

steff1594 spunea...

scuza-ma ca nu ti-am rasp la comm foarte repede dar nu prea am mai intrat pe blog si de aceea.
da poti folosii orice poza doresti atata timp cat pui sursa.
si app chiar imi place povestioara si astept continuarea cu nerabdare >:D<
o zi buna iti doresc!mai vb!

Mihai spunea...

Hey, contiună cu chestii de genul că vei prinde dexteritate.

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină