Demo Site

Anii mei si mama mea , am jurat ca o pun pe ea pe primul plan oricare ar fi tactica.
30 dec. 2011

...:)

In aceasta seara am stins becul pentru o clipa , m-am trezit in bezna sufletului inghetat pentru un moment. Mam atins de peretii lui si i-am scrijelit cu unghia , dar parca nu s-a miscat... doar a urlat ca vrea sa fuga.
Stiu! ... sangerez pentru o clipa , dar fara sa mai simt ... TU , asa pot sa iti spun ... esti persoana care a intrat alaturi de mine , ai amutit pentru o secunda , si ai privit ce s-a intamplat. Ai spus sa nu renunt , sa schimb ce e in el si sa imi revin.
TU ... EU , stiu. Cutia inca e aici , inca iti spune cuvinte care te fac sa plutesti , cuvinte care ti-au descris multe stari. TU. TU ... Da... si uite aici , ti-am scris ceva frumos.
"Ochii tai miresme de aprilie ,
 Ochii tai de copilita care zburda fericita,
 Cutia ta mi-ai daruito cu multa gingasie,
 Sa stii ca TE IUBESC, a mea viata gingasita."Te iubesc !

1 comentarii:

Nymphetamine spunea...

=====MEGA-FELICITAREA DE AN NOU===== LA MULTI ANI 2012========

Salutare si bine te-am gasit! Ai un gand bun, o urare pe care vrei s-o adresezi blogosferei? Atunci completeaza aceasta felicitare si trimite-o mai departe la 10(zece) bloggeri pe care-i apreciezi!
-Preia prin copy&paste felicitarea din acest comentariu, adauga gandurile tale, urarea ta, numele si linkul tau, apoi inchide felicitarea si trimite-o mai departe, tot prin comentariu, catre 10 bloggeri pe care-i apreciezi!
Daca esti unul din bloggerii la care felicitarea se va afla sambata 31 decembrie 2011, intre orele 17.00 si 18.00 atunci te rugam, inapoiaza felicitarea echipei Mostwantedblog.org pentru a fi publicata si aratata la toata blogosfera! Daca nu stii cui s-o trimiti mai departe inapoiaza felicitarea catre mostwantedblog.org! Te rugam, lasa aceasta parte de text, nealterata, te rugam vino alaturi de noi sa uram tuturor un An Nou fericit si plin de realizari!

*Gandurile lor merg catre tine!

-La Multi Ani si un 2012 asa cum il visati! Liviu R. - balantza.com
-Iti urez sa ai parte doar de fericire si iubire, iar Noul An sa te poarte pe aripile'i dulci alaturi de sanatatea si bunavointa ce iti va da! Little Thoughts - little-thoughts08.blogspot.com
-Cand ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad ca semne de urare. Cand toti ureaza celor dragi cuvinte de marire, venim si noi sa va uram: La multi ani mult noroc si multa fericire! Rosaline - http://timpulslujestedarnuexista.blogspot.com/
-Tot ce este mai bun pentru familia mea, va doresc si voua! Un an nou fericit! http://http://nymphtamine.blogspot.com
-adauga aici urarea ta -

Trimiteți un comentariu

Totalul afișărilor de pagină